Mesto susreta Istoka i Zapada. Raskrsnica kultura. Cela zemlja je svojevrsna vremenska mašina. Na njoj ćete videti impozantne tragove drevnog života, ali i građevine, koje su toliko moderne da se  slobodno mogu nazvati arhitektonskom najavom budućnosti.

Ako vam sve to ne zvuči dovoljno primamljivo, evo još nekoliko razloga zbog kojih je Turska pravi izbor za uzbudljivo i sadržajno putovanje.

Turska last minute: Osetite šarm orijenta

U Turskoj vikend može početi skijanjem na nekom od planinskih turističkih centara, a završiti se uživanjem na plažama Mramornog, Egejskog, Sredozemnog ili Crnog mora. Čak i na dnevnom nivou,  dostupna je velika raznolikost.

Jutarnju kafu možete popiti u Aziji, zatim ručati u Evropi, pa se onda zasladiti najukusnijom baklavom na svetu i celokupni utisak zaokružiti opuštanjem u turskom kupatilu. Sve to, u jednom gradu – Istanbulu.

Iako je vrlo atraktivna za planinski turizam i vikend putovanja, Tursku ipak izdvajamo kao jednu od sjajnih destinacija za letovanje. Prikaži detaljnije…

Turska last minute

Najpovoljnija Last minute ponuda za letovanje u Turskoj vam donosi pre svega luksuzan, a zatim i vrlo uzbudljiv odmor na obalama nekoliko mora.

Svetski popularna letovališta, najluksuzniji hoteli, usluga vrhunskog nivoa i obilje prirodnih lepota… Turska se nalazi u vrhu svetskog turizma i odgvoriće na zahteve svih tipova turista.

Skinite prašinu s kofera – čeka vas avantura zvana Turska!

Turska last minute avionom – odmor počinje odmah

Ovo je ponuda za prave hedoniste. Udoban, brz i siguran avio prevoz do najpopularnijih letovališta u Turskoj i to po najpovoljnijoj ceni.

Avionski prevoz nije više  privilegija samo bogatih. Daleke destinacije sada su dostupne svima i to zahvaljujući neverovatnim popustima u Last minute ponudama.

Zaplovite nebom i uživajte u jedinstvenom doživljaju letenja. Biće to pravi uvod za ono što vas očekuje u Turskoj.

Destinacije koje se nalaze u specijalnoj ponudi Turska Last minute avionom su:  Antalija/Lara,  Alanja, Belek, Side, Kemer.

Priuštite sebi pravi odmor!

Turska poslednji minut – dvoje dece gratis!

Možda ste već primetili da je Turska idealna porodična destinacija. Ne samo što u luksuznim hotelskim kompleksima postoji pregršt zabave za najmlađe, već deca do 12 godina u većini hotela letuju potpuno besplatno.

Uz animatore, igraonice, igrališta, različite škole plivanja, ronjenja i mnogo toga drugog deci sigurno neće biti dosadno, a roditelji će konačno biti u prilici da odmore, uživajući sav luksuz letovanja u Turskoj.

Pogledajte hotele na koje se odnosi specijalna Last minute ponuda i odaberite neki po vašoj meri i želji. Popusti, cene i gratis smeštaj za decu navedeni su u tabelama.

Turska autobusom? Može i tako

Možda imate strah od letenja? Ili vam je popust u specijalnoj ponudi Turska last minute avionom i dalje nedovoljan? Predlažemo da pogledate ponudu Poslednji minut Turska – autobuski prevoz.

Iako će put autobusom trajati neuporedivo duže nego avionom, budite sigurni da je i ovaj tip prevoza  udoban i komforan. Obezbedili smo moderne i najkomfornije autobuse na tržištu.

Aranžmani sa autobuskim prevozom odnose se na destinacije Kušadasi i Sarimsakli.

Kušadasi last minute ima dugu turističku istoriju. Reč je o većem primorskom gradu, čiju dugačku obalu zapljuskuje Egejsko more. Hotelski smeštaj je zaista raznovrsan, a ni vanhotelske aktivnosti nisu zanemarene. Grad obiluje kulturno-istorijskim spomenicima i arheološkim nalazištima. Šoping u njemu je prava avantura, a hrana će vas oboriti s nogu.

Last minute Sarimsakli je od Srbije udaljen nešto manje od 800 km. Ono je glavno letovalište na severu turske obale. Poseduje oko 100 hotela, a ima i veliki je izbor apartmanskog smeštaja. Plaža u Sarimsakliju je dugačka čak 15 km i to je jedna od najlepših plaža u Turskoj. Ovo mesto je posebno poznato po niskoj vlažnosti vazduha, zbog čega ga Svetska zdravstvena organizacija izdvaja na prvo mesto. Ako i kad vam dosadi odmaranje u hoteli i na plaži, obiđite okolne atrakcije – Troju, Izmir, Efes, Pergamon. Letovanje Grčka ostrva nisu daleko, pa eto odličnog izgovora za kratko krstarenje.

Iskoristite neku od naših fenomalnih last minute Turska  ponuda i obradujte sebe i svoje najmilije letovnjem iz snova.

TOP PONUDE

Turska se teško opisuje rečima. Za kompletan doživljaj ove izvanredne zemlje, biće vam potrebna sva čula. Nju treba omirisati, okusiti, oslušnuti, dodirnuti i gledati širom otvorenih očiju. Pa i uma.

Ovo su samo neki od razloga zbog kojih treba da iskoristite naše last minute Turska ponude.