Jeftina krstarenja? Da, Moguće je!

Jeftina krstarenja nisu mit.

Turističko putovanje brodom doživelo je pravu ekspanziju protekle decenije. Broj turista koji uživaju ovakav vid odmora uduplao se u poslednjih deset godina. Kruzerskih kompanija je sve više i one danas učestvuju u pravoj tržišnoj trci, boreći se za svakog klijenta. Sve je to uslovilo veliki broj aranžmana, bolju uslugu i mnogo manje cene.

Kada tome dodamo i Krstarenje Last minute ponudu, onda dolazimo do zaključka da je nekada samo elitni vid turizma, danas zaista dostupan svima ili bar većini.

Za put oko sveta kruzerom i dalje je neophodno izdvojiti pozamašniju sumu novca. Međutim, krstarenje bližim morima, od 10 ili 15 dana, može jednako dočarati komfor ovakvog vida odmora i pružiti nezaboravno iskustvo. Uz cenu, često manju i od 500 eura, više je nego dostupno.

Last Minute Krstarenja

Pratite ponudu Krstarenje Last minute i ne propustite neverovatne popuste! Ovo bi moglo biti i najlepše putovanje u životu! Pitate se odakle početi?

Za Početak – Krstarenje Mediteranom Last minute

Krstarenje Mediteranom je prvi izbor najvećeg broja ljudi koji su se odlučili za proputovanje brodom. Svi oni, svoje putovanje završavaju istim zaključkom – Sredozemlje nije područje kojim se krstari samo jednom.

To je i razlog više da pratite ponudu Krstarenje Mediteranom Last minute i rezervišete svoju kabinu po neverovatno niskim cenama.

Za obilazak mediteranske oblasti potrebno je mnogo više od 7 ili 15 dana. Mediteran je toliko privlačan da je teško odupreti se želji za upoznavanjem cele regije. Osim odlične klime, nestvarno lepe i šarmantne prirode, kao i srdačnih domaćina, mediteransku oblast odlikuje veliki istorijski i kulturološki značaj. Zbog toga i ne čudi što je Sredozemlje pravi centar letnjeg turizma.

Postoje dva glavna pravca krstarenja – Zapadni Mediteran i Istočni Mediteran.

Krstarenje Zapadnim Mediteranom podrazumeva plovidbu između Italije i Španije, uz obilazak Sardinije, Korzike i Balearskih ostrva. Neke kompanije u ponudi Zapadnog Mediterana imaju i krstarenja od Barselone do Francuske rivijere, ili obilazak zapadne italijanske obale i Tunisa.

Krstarenje last minute Istočnim Mediteranom podrazumeva obilaske Grčke, Hrvatske, Turske, kao i istočnog dela Italije.

TOP PONUDE

Uz neverovatnu ponudu Krstarenja Last minute, nezaboravno proputovanje brodom može da košta jednako, pa i manje nego klasično letovanje u hotelu, na nekoj od mediteranskih plaža.
Jeftino krstarenje nije više nedosanjan san. Ono je vrlo ostvarivo i nalazi se na klik od vas!

Zavrtite Globus! Još Jednom! I Još Jednom! I Opet!

Želite da obiđete nekoliko destinacija tokom svog odmora, ali od toga odustajete zbog ponovnog pakovanja i raspakivanja, hotelskih prijava i odjava, puta, granice… Kreni na krstarenje i zaboravi na sve to!

Ploveći hoteli vam omogućavaju avanturu nekoliko najatraktivnijih destinacija, a lakoću samo jedne!

Zamislite hotel u kom se svakog jutra budiš sa pogledom na drugi grad, luku ili ostrvo! Zvuči primamljivo, zar ne?

Zaboravite Fotoaparat! I Još Jednu Memorijsku Karticu!

Krstarenje u poslednjem minutu je idealan izbor za avanturiste koji se teško odriču luksuza. Savremeni brodovi mogu da prime i preko 5000 gostiju, a posada često broji čak 2000 domaćina, čiji je zadatak da vaš odmor učine nezaboravnim.

Brodski sadržaji su brojni. Dobro su osmišljeni i zadovoljiće svačiji ukus.

Za one koji vole aktivniji odmor i svoj dan ne mogu da zamisle bez fizičke aktivnosti, na brodu se nalazi dovoljan broj bazena, spa centara, teretana, fitnes centara. Pored toga, organizovane su i brojne škole plesa, borilačkih veština, sporta i dr.

Ima tu i čiste zabave: bioskopi, pozorišne predstave, tematske večeri u restoranima, svirke poznatih bendova, didžej žurke i dr.

Last Minute Krstarenje sa Malom Decom?

Porodice sa decom su više nego dobrodošle. Kruzerske kompanije sve više pažnje posvećuju toj grupi turista.

Deca će sigurno biti zaokupljena igraonicama, predstavama samo za njih, školom ronjenja, velikim brojem stručnih animatora i drugim zanimljivim sadržajima. Za to vreme roditelji će konačno moći da se prepuste neometanom uživanju koje su dugo čekali i sigurno zaslužili.

Biblioteke, Game room-ovi, kompjuterska soba, medicinska pomoć, apoteka, prodavnice… Sve je tu, baš kao u nekom manjem, ali vrlo luksuznom gradiću.

Individualne proslave i intimna druženja su takođe moguća. Potrebno je samo na vreme obavestiti posadu i zaposlene. Vrlo rado će vam prirediti događaj za pamćenje.

Na kruzeru se nalaze i turistički vodiči koji vam uvek mogu pomoći informacijom ili savetom o destinaciji u koju ste pristigli. Pored toga, njihov zadatak je i osmišljavanje i realizovanje grupnih tura za kvaliteno istraživanje i posetu lučkim gradovima i okolini.

Doživite Sredozemlje na najlepši mogući način – krstareći!

Izaberite destinacije i spakujte kofere! Krstarenja Last minute vam omogućavaju ostvarenje sna, po najnižoj ceni.