Skiatos last minute – Najlepša plaža u Grčkoj

Skiatos last minute – Najlepša plaža u Grčkoj

Prema nekim izvorima, Koukounaries plaža na Skiatosu je najlepša na celokupnoj grčkoj obali, ali uzmite ovo sa dozom rezerve. Toliko je otkrivenih i neotkrivenih plaža u Grčkoj, koje bi mogle pretendovati na laskavo  prvo mesto po lepoti. Uostalom, ocena lepote je individualna stvar. Ipak, pomenuta Koukounaries je zaista, jednom rečju, izvanredna!

Proceniti sami i rezervišite smeštaj iz naše bogate last minute ponude.

Skiatos se nalazi u grupi Sporadi ostrva, u severnom delu Egejskog mora. Ovo ostrvo bismo preporučili mladim avanturistima, jer prosto ne ide da odeš na Skiatos i vreme provedeš na najbližoj plaži. Ma koliko ona bila lepa, a jeste sigurno. Prikaži detaljnije…

Priroda je ovde bila vrlo darežljiva pa je darovala Skiatos najlepšim plažama, tirkiznom bojom mora,  zelenim borovim šumama, brojnim liticama, starim maslinjacima i još mnogo, mnogo toga drugog.  U unutrašnjosti ostrva se nalaze neki od vrlo starih manastira. Možete se prijaviti na već organizovane izlete, a možete istraživati i sami – postoji veliki izbor rent-a-car automobila, motora, skutera i bicikala.

Iznajmite mali čamac ili se priključite organizovanim turama do nekoliko ostrvaca koje okružuju Skiatos.

Potrudite se da duboko dišete čist i mirišljav vazduh i širom otvorite oči, jer priroda se ovde pokazala u svom najboljem izdanju.

Jeste li već rezervisali svoj smeštaj? Pogledajte našu najpovoljniju Skiatos Last minute ponudu.