Sitonija last minute 2023 | Neponovljivi dragulj severa

Sitonija last minute 2023 | Neponovljivi dragulj severa

Smeštajni kapaciteti su raznovrsni i brojni, a cene pristupačne. Uz dodatak vanserijski lepih plaža i čistog i plavog mora, jasno je zašto je last minute Sitonija toliko popularna.

Sitonija se nalazi na centralnom prstu Halkidiki regije. Potrebne su godine letovanja na ovom poluostrvu da biste mogli da ga istražite u potpunosti. Najviše je predivnih plaža. Nemojte propustiti neverovatno lepe: Oranž, Mega Portokali, Kalamitsi, Klimataria, Lagonisi, Karidi, Lagomandra i dr.

Sitonija je idealna za last minute putovanja.

Prikaži detaljnije…

Last minute Sitonija za svačiji ukus

Na Sitoniji će idealan odmor pronaći svi tipovi turista. Bilo da tražite zabavu, akciju ili potpuni mir, kraljica Severa vam nudi sve to i još malo više od toga.

Najveći gradovi su Neos Marmaras, Sarti i Nikiti. Oni su i centri svih zbivanja na poluostrvu. Za koji god grad da se odlučite, bićete u prilici da obiđete i okolne plaže, koje svojom lepotom oduzimaju dah.

Izleti na Sitoniji:

  • Poseta selu Agios Nikolaos (autentičnost, tradicija, gastronomski doživljaj)
  • Manastir Ormilija
  • Ostrvo Diaporos i Plava laguna (rečima neopisivo lepo)
  • Mazga tura (Jahanje magaraca i mazgi po planinskom delu Sitonije i uživanje u netaknutoj prirodi i veličanstvenim vidikovcima)
  • Grčko veče (kad ste već tamo, valja se malo i opustiti)

Proverite najpovoljnije last minute ponude za letovanje na Sitoniji ove godine. Bilo da prvi put dolazite ovde ili ste bili već nekoliko puta, uvek imate nešto novo da otkrijete. Jedno je sigurno: nećete se pokajati.

Sitonija je jedno od najpopularnijih letovališta last minute Grčka koje biraju naši turisti. I sve je traženija. Možete biti sigurni da će ova destinacija biti još popularnija nakon što proverite naše Sitonija last minute ponude.