Sitonija je jednood najpopularnijih letovališta koje biraju naši turisti. I sve je traženija. Smeštajni kapaciteti su raznovrsni i brojni, a cene pristupačne. Uz dodatak vanserijski lepih plaža i čistog i plavog mora, jasno je zašto je toliko popularna.

Možete biti sigurni da će ovdestinacija biti još popularnija nakon što proverite naše Sitonija last minute ponude.

Pretraga ponuda

Nalazi se na centralnom prstu Halkidiki regije. Potrebne su godine letovanja na ovom poluostrvu da biste mogli da ga istražite u potpunosti. Najviše je predivnih plaža. Nemojte propustiti neverovatno lepe: Oranž, Mega Portokali, Kalamitsi, Klimataria, Lagonisi, Karidi, Lagomandra i dr.

Last Minute Sitonija za Svačiji Ukus

Na Sitoniji će idealan odmor pronaći svi tipovi turista. Bilo da tražite zabavu, akciju ili potpuni mir, kraljica Severa vam nudi sve to i još malo više od toga.

Najveći gradovi su Neos Marmaras, Sarti i Nikiti. Oni su i centri svih zbivanja na poluostrvu. Za koji god grad da se odlučite, bićete u prilici da obiđete i okolne plaže, koje svojom lepotom oduzimaju dah.

Izleti na Sitoniji:

  • Poseta selu Agios Nikolaos (autentičnost, tradicija, gastronomski doživljaj)
  • Manastir Ormilija
  • Ostrvo Diaporos i Plava laguna (rečima neopisivo lepo)
  • Mazga tura (Jahanje magaraca i mazgi po planinskom delu Sitonije i uživanje u netaknutoj prirodi i veličanstvenim vidikovcima)
  • Grčko veče (kad ste već tamo, valja se malo i opustiti)
Podeli!
Pokaži
Sakrij