Sitonija je jedno od najpopularnijih letovališta koje biraju naši turisti. I sve je traženija. Smeštajni kapaciteti su raznovrsni i brojni, a cene pristupačne. Uz dodatak vanserijski lepih plaža i čistog i plavog mora, jasno je zašto je toliko popularna.

Možete biti sigurni da će ovdestinacija biti još popularnija nakon što proverite naše Sitonija last minute ponude.

Pogledajte ponude za:

(pretraga vas vodi na sajt turističke agencije Sabra)

Nalazi se na centralnom prstu Halkidiki regije. Potrebne su godine letovanja na ovom poluostrvu da biste mogli da ga istražite u potpunosti. Najviše je predivnih plaža. Nemojte propustiti neverovatno lepe: Oranž, Mega Portokali, Kalamitsi, Klimataria, Lagonisi, Karidi, Lagomandra i dr.

 

Last Minute Sitonija za Svačiji Ukus

Na Sitoniji će idealan odmor pronaći svi tipovi turista. Bilo da tražite zabavu, akciju ili potpuni mir, kraljica Severa vam nudi sve to i još malo više od toga.

Najveći gradovi su Neos Marmaras, Sarti i Nikiti. Oni su i centri svih zbivanja na poluostrvu. Za koji god grad da se odlučite, bićete u prilici da obiđete i okolne plaže, koje svojom lepotom oduzimaju dah.

Izleti na Sitoniji:

  • Poseta selu Agios Nikolaos (autentičnost, tradicija, gastronomski doživljaj)
  • Manastir Ormilija
  • Ostrvo Diaporos i Plava laguna (rečima neopisivo lepo)
  • Mazga tura (Jahanje magaraca i mazgi po planinskom delu Sitonije i uživanje u netaknutoj prirodi i veličanstvenim vidikovcima)
  • Grčko veče (kad ste već tamo, valja se malo i opustiti)
Podeli!
Pokaži
Sakrij