Paralija last minute – Bezbrižno i Bogovski lepo

Paralija last minute – Bezbrižno i Bogovski lepo

Paralija je sigurno jedno od najposećenijih letovališta u Grčkoj.

Nalazi se u podnožju planine Olimp, dok mu obalu zapljuskuje predivno Egejsko more. Plaže u Pariliji i njenoj neposrednoj okolini su odmor za sva čula.

Najveći deo turista čine Srbi i to mlađi  deo naše populacije, mada su u poslednje vreme sve češće i porodice sa decom (za šta je bolje letovanje Nei Pori). Prikaži detaljnije…

Prirodne lepote, toplo i čisto more, ali i pristupačnost cena su ovo letovalište učinili toliko traženim.

Uz našu Paralija last minute ponudu, ovo mesto će biti još pristupačnije.

Paralija nudi veliki izbor apartmanskog i hotelskog smeštaja. Ima sve što je neophodno za kvalitetan godišnji odmor na moru.

Obiluje prelepim plažama koje se nalaze na obali dugačkoj 10 km. Poseban doživljaj su one do kojih je moguće doći samo pešice.

Noćni život je priča za sebe.

Nećemo preterati ako kažemo da je uticaj srpskih turista ovde najviše primetan. Postoji mnogo diskoteka, barova i pabova u kojima se neretko može čuti i naša muzika. Domaća atmosfera, muzika, osoblje i gosti čine da se osećate kao kod kuće. Tek će vas pesma galebova i zvuk talasa podsetiti da ste na predivnom grčkom primorju. Ipak, daleko od kuće.

Teško je zamisliti da vam u Paraliji bude dosadno, ali za slučaj da poželite da obogatite svoj odmor dodatnim sadržajem, nemojte propustiti sledeće:

  • Solun (Šoping, razgledanje grada, Akva park)
  • Meteori (Nema opravdanja za one koji su bili u Grčkoj, a nisu ih posetili)
  • Katerini (Arheološki ostaci drevnog grada Diona)
  • Olimp (Planinarenje i šetnja kroz predivnu šumu planine Bogova je nezaboravno iskustvo)