Neos Marmaras Last minute – namenjeno onima sa malo dubljim džepom, željnih avantura i dobrog provoda.

Okruženo je planinama Tragoudeli i Itamos  i kao takvo veoma je brdovito. Sam grad ima dve plaže. Izuzetno su atraktivne, bogate zlatnim peskom i beach-barovima.

Pretraga ponuda

Glavna plaža Neos Marmarasa obiluje izrazio čistom i toplom vodom. Jedna je od 11 nagrađenih plaža na Sitoniji kojima je EU dodelila „Plavu zastavicu“ za kvalitet plaža i vode.

neos-marmaras

Neos Marmaras

Proverita zašto je Last minute Neos Marmaras toliko tražen među mlađim generacijama.

Last Minute ponude – Neos Marmaras 2019.

Apartmani

Nestoras

Ova vila je smeštena na plaži Paradiso i na oko 1,75 km od centra Neos Marmarasa. Dvokrevetni i dvokrevetni + 1 studiji su na visokom prizemlju i prvom spratu. Opremljeni su kuhinjom, kupatilom, delom za spavanje, klimom, TV-om i bežičnim internetom uračunatim u cenu.

Veličina studija je od 15-18 kvm + terasa sa garniturom. Vila je B+ kategorije, ima peškire i mogućnost sopstvenog parkinga (ograničenog na samo dva mesta).

Voula

Smeštena je u strogom centru Neos Marmarasa, na samom šetalištu pored mora. Od najbliže male plaže udaljena je 150 metara dok je od velike gradske plaže udaljena 350 metara.

Apartmani su dupleksi četvorokrevetni ili petorkrevetni sa lepo opremljenom kuhinjom, kupatilom, sobama za spavanje sa izlazima na terasu. U apartmanima se nalaze i dva klima uređaja, dva TV-a kao i bežični internet uračunat u cenu. Veličina apartmana je oko 35 kvm + velika terasa sa garniturom za sedenje sa pogledom na more. Vila je B kategorije i nema mogućnost sopstvenog parkinga.

Blue House

Smeštena na 80 metara od centra Neos Marmarasa, ova vila je udaljena od plaže i šetališta oko 100 metara, a od gradske plaže 220 metara. Vila je novijeg datuma sa dvokrevetnim i trokrevetnim studijima. Četvorokrevetni studiji su manje kvadrature. Svi poseduju kuhinjski deo, deo za spavanje, kupatilo, klimu, TV i internet uračunat u cenu.

Veličina studija je između 22-25 kvm + terase sa garniturom za sedenje. Vila Blue House je B+ kategorije, nema mogućnost sopstvenog parkinga.

Hotel Agnanti, Neos Marmaras

Ova vila hotelskog tipa je udaljena oko 50 metara od šetališta i mora. Gradska plaža je na 700 metara. U lobiju se nalazi recepcija, prostorija za prtljag i toaleti. Studiji i apartmani su smešteni u prizemlju na prvom i drugom spratu. Veličina je oko 20-33 kvm. Opremljeni su kuhinjskim delom, delom za spavanje, kupatilom, klimom, TV-om, internetom i fenom.

Vila Agnanti je B kategorije i nema mogućnost sopstvenog parkinga.

Korisni linkovi

http://sithoniagreece.com/location/sithonia/neos-marmaras/

*Informacije o Neos Marmarasu.

https://www.visit-halkidiki.gr/about/

*Sve o Halkidikiju na jednom mestu.

Telefoni doktora u Neos Marmarasu

HHS

0030 2375 072 233;

0030 6976 770 895

MEDICS

0030 6979 720 150 (telefon radi 24 h)

0030 6979 720 159 (telefon radi 24h)

 

Podeli!
Pokaži
Sakrij