First minute putovanja

First minute putovanja

Zašto su First minute putovanja toliko povoljna?

Turističke agencije velikim popustima podstiču klijente da svoje putovanje rezervišu ranije, često i nekoliko meseci unapred. Zašto?

  • Sigurnost u popunjenost smeštajnog kapaciteta
  • Mogućnost praćenja popularnosti određenih destinacija i smeštaja
  • Blagovremeno proširenje ili smanjenje zakupljenog smeštajnog kapaciteta
  • Većina First – minute aranžmana biva otplaćena do polaska na izabrano putovanje.

Agencijama se ovakvi popusti isplate, a putnici, ranom rezervacijom, aranžman plaćaju mnogo jeftinije. Cena istog aranžmana mesec dana pred put biva mnogo veća. Prikaži detaljnije…

Najpovoljnije First – Minute Letovanje 2019

Iako je letovanje još daleko,mnogo ljudi je već rezervisalo svoj smeštaj. Napravite i vi mudru odluku! Rezervišite letovanje iz snova sada, po neverovatno niskoj ceni. FirstMinute letovanje 2019 odnosi se prvenstveno na Grčku, kao omiljenu letnju destinaciju srpskih turista. Međutim, nezaobilazne su magična Italija, kao i uzbudljiva Italija. Ukoliko sada rezervišete odmor u Lido di Jesolo ili Riminiju, letovanje ćete platiti čak 15 posto manje od onog ko ove aranžmane bude uplatio u aprilu ili maju. Čuvena letovališta u Turskoj – Kušadasi i Sarimsakli, trenutno je moguće rezervisati sa neverovatnim popustom od čak 37 posto. To nije sve. Ljubitelji krstarenja mogu takođe, ostvariti značajnu uštedu na višednevnu plovidbu Pacifikom ili obilazak Karipskih ostrva.

First Minute Grčka 2019: Rezervišite Pre Svih

Grčka je omiljeno letovalište naših, ali i velikog broja turista širom sveta. Ona je jednostavno, prelepa i u to nema sumnje. Kolevka civilizacije uvek mami novim, skrivenim plažama i letovalištima koja su do skoro posećivali samo pripadnici svetskog dzet-seta. Gotovo cela Grčka obala nalazi se u ponudi letnjih aranžmana Sabra travel agencije. Veliki deo te ponude obuhvaćen je i specijalnom FirstMinute ponudom, a to znači i cenom, mnogo nižom od standardne. First minute Grčka 2019. odnosi se na ostrva, olimpijsku regiju, Halkidiki i jonsku obalu. Izdvojili smo za vas najatraktivnije i najpovoljnije aranžmane:

Skiatos, magično ostrvo u Egejskom moru. Pravo mondensko letovalište, ali sa pristupačnim cenama. Aranžman obuhvata deset noći, u apartmanskom smeštaju i prevoz avionom. Za uplate do 15. marta odobrva se popust od 15 posto, a oni koji svoje mesto na ovom ostvru rezervišu do 30. aprila ostvaruju 10 posto popusta.
Tasos, najšumovitije grčko ostrvo. Miris borova na nestvarno lepim plažama i pravi mali porodični raj. Deset noći u Hotelu Rachoni Bay Resort (3 zvezdice) sa polupansionskom uslugom trenutno je moguće rezervisati za svega 215 eura, dok je all inclusive usluga dostupna za svega 290 eura po osobi.
Lefkada, koju ne treba posebno predstavljati. Ako već niste bili tamo, onda ne propustite sjajnu First minute ponudu i doživite letovanje kakvo se pamti celog života. Hotelski smeštaj, na bazi noćenja sa doručkom, uz autobuski ili sopstveni prevoz je na neverovatnom popustu.Provedite deset dana na nestvarno lepoj obali Lefkade za svega 180 eura po osobi.
Evia, najveće ostrvo u Egejskom moru fascinantne obale. Desetodnevni odmor na nekoj od relaksirajućih plaža trenutno je dostupan za neverovatnih 150 eura.
Plataria, skriveni dragulj Jonske obale. Deset noći u renoviranom hotelu sa 3 zvezdice, na bazi polupansiona košta 195 eura.
Halkidiki, mesto gde se osećamo kao kod kuće. Tamo srpski nije strani jezik. U okviru First minute letovanja 2019, možete sebi obezbediti divnih deset dana odmora u mestu Polihrono za neverovatnih 80 eura i to uz uslugu polupansiona. Hanioti je nešto skuplji – 10 noćenja s doručkom košta 120 eura, u hotelu Calypso (3 zvezdice).

Za sve ove aranžmane u okviru ponude First minute 2019 već vlada veliko interesovanje. Nemojte čekati popunjene smeštajne kapacitete i visoke cene. Rezervišite svoje letovanje već sada i uštedite novac za posetu nekom od veličanstvenih evropskih gradova. Taman da se prekrati vreme do dugo iščekivanog letovanja. Tako to rade iskusni putoholičari.

Naravno, ukoliko ipak želite da sačekate poslednji minut da odaberete aranžman za savršeno letovanje, na raspolaganju su vam naša super povoljna last- minute putovanja.

Kome je namenjena FirstMinute ponuda?

Ako sa sigurnošću znate kada možete iskoristiti dane godišnjeg odmora, onda je jasno da se First – Minute ponuda odnosi prvenstveno na vas. U ovu grupu turista spadaju i studenti, penzioneri, preduzetnici, honorarni radnici, frilenseri. Drugim rečima, svi koji su u mogućnosti da nekoliko meseci unapred organizuju svoje slobodno vreme.