Upoznajte kulture, nacije i običaje ni po čemu slične onome što ste do sada videli. Uživajte u pejzažima koje je teško zamisliti i dočarati. Prepustite se čistoj egzotici i vratite se kući bogatiji za nezaboravno iskustvo.

Daleka putovanja last minute vam donose vrtoglave popuste i to od 5 do čak 50 posto na aranžmane za sledeće zemlje:

Ovo je samo deo last minute daleke destinacije ponude , jer pored paket aranžmana obezbeđeni su i individualni polasci. Javite nam destinaciju na koju želite da otputujete i mi ćemo se postarati da se u najkraćem vremenu tamo i nađete.

Nemojte gubiti vreme u pretragama na Internetu, već nas kontaktirajte odmah i saznajte sve što vas zanima u vezi sa egzotičnim putovanjem koje dugo priželjkujete.

Sigurni smo da možemo odgovoriti na svaki vaš zahtev.

Jeftina Daleka Putovanja Last minute

Beli pesak, tirkizno more, palme… Prašume… Slonovi, žirafe… Ostaviti sve i otići na kraj sveta? Sve ste zamislili, isplanirali, ali cena je obično previsoka.

Imamo dobru vesti!

Last minute daleka putovanja vam omogućavaju neverovatne popuste za egzotična putovanja.

Priuštite sebi, porodici i prijateljima nezaboravne momente na plažama o kojima se dugo sanja, a koje se još duže pam

TOP PONUDE

Egzotična i daleka putovanja nisu više nedostupna i samo san!
Uz ponudu Last minute daleke destinacije, putovanje iz snova je vrlo ostvarivo! Vaše je da zavrtite globus i izaberete destinaciju, a mi ćemo se potruditi da u najatraktivnijim svetskim destinacijama uživate po najpovoljnijoj ceni.

Egzotične Destinacije Povoljno

Kada se neki od paket aranžmana za daleka putovanja nađe u ponudi Last minute, budite sigurni da je to trenutno najpovolnija ponuda. Jedini uslov je vaša spremnost da na put krenete u najkraćem roku.

Srećnicima koji bi mogli svakog časa da se spakuju i krenu na kraj sveta, preporučujemo da budu u niskom startu i prate našu ponudu – uštede su i do nekoliko stotina, pa i hiljada evra. Taman za fakultativne izlete , koje je prava šteta propustiti. A ostaće nešto i za romantičnu večeru na plaži I suvenire.

Tajland Last minute – Čista egzotika

Bez predomišljanja, rezervišite nezaboravnu avanturu u okviru naše last minute daleke destinacije već danas! Tajland dočekuje širokog osmeha, zračeći sjajem zlatnih hramova, tropskih plaža i srdačnošću domaćina. Uverite se i vi u magičnu privlačnost ove zemlje – ne propustite neverovatne popuste u okviru ponude Tajland last minute.

Ovu vanvremenski lepu zemlju godišnje poseti čak 16 miliona turista. Time se Tajland popeo na turistički tron Azije. Uprkos velikom prilivu stranaca, kultura i običaji Tajlanđana ostali su neukaljani. Uspešno su odoleli svim uticajima kolonizacije, a sa Zapadnom civilizacijom vešto flertuju. Zahvaljujući tome, u Tajlandu vas očekuju iznenađujuće urbani gradovi, ali i tipična poljoprivredna sela. U karakterističnim ribarskim seocima, čini se, vreme stoji već vekovima.

Ljudi su naročito srdačni i druželjubivi. Oko 85 procenata stanovništva je budističke vere, čiji su glavni principi obojili tajlandsku svakodnevicu. Arhitektura, hrana, moda, običaji, raspoloženje i maniri stanovnika, sve je podređeno Budizmu.

Kada je reč o dalekim destinacijama, Tajland last minute je svakako jedna od najtraženijih opcija i među našim turistima.

Kuba i Karibi Last Minute – Neočekivano Interesantna

Bez obzira na sva vaša očekivanja i dobru pripremu za posetu Kubi, prvi utisak će sve to zaseniti.

Kuba i Karibi Last minute vas, uz velike popuste, odvodi na ovaj fantastičan i samo sebi svojstven deo zemljine kugle. Nemojte propustiti fantastične ponude, jer svaki dinar potrošen na ovo putovanje vredi bar duplo!

Ako ne svi, onda će bar boemski deo iskusnih putoholičara Kubu staviti na visoko prvo mesto must visit destinacija. Pitate se zašto?

Jednostavno je. Kuba je život, muzika, hrana, boja. Ona je čist hedonizam zarobljen u drugoj polovini prošlog veka. Pozitivna energija i vitalnost pulsiraju u svakom, pa i najmanjem delu ove fantastične zemlje.

Havana i Trinidad su pravo ogledalo Kube. Kulturno i istorijski su vrlo zanimljivi, te nemojte propustiti šetnje starim gradom, uzanim ulicama, pijace, kao ni muzeje i galerije. Druženje sa domaćinima se podrazumeva.

Priroda i mnogobrojne plaže oduzimaju dah. Ukoliko vam je cilj isključivo uživanje u retko lepoj kubanskoj i karipskoj prirodi, bez odricanja od luksuza, onda bi trebalo da izaberete neke od last minute Kuba i Karibi hotelskih kompleksa sa all inclusive ponudom. Oni su uglavnom zatvorenog tipa, sa sopstvenim plažama i vrhunskom uslugom. U većini takvih hotela lokalnom stanovništvu je zabranjen boravak.

Međutim, prava je šteta ne osetiti pravu karipsku i kubansku atmosferu. Jer, usudićemo se reći – I pored predivne prirode, arhitekture, kulture i istorije, Kubin glavni adut su upravo ti “problematični” lokalci.

Ne vrede reči, mora se doživeti!

Iskoristite velike popuste u okviru naše last minute daleke destinacije ponudi i… ne očekujte. Neka vam se dese Karibi!