Crnu Goru nazivaju poslednjom tajnom Evrope.

Za naše turiste ona je zemlja najlepših uspomena.

Na mestu koje je okruženo predivnim peščanim plažama i impozantnim planinskim vrhovima nalazi se raj netaknute prirode okupan mediteranskim suncem. Fascinantni kanjoni, klisure, bistra jezera i bajkoviti zalivi na uzbudljiv način upotpunjuju ovo prirodno savršenstvo.

Ubrzan razvoj elitnog turizma uneo je dah glamura i luksuza u neukrotivo priobalje, živopisna sela i gradiće. Sa novom višemilionskom lukom, Porto Montenegro u Tivtu, kao i brojnim hotelima sa 5 zvezdica, Crna Gora je postala stecište bogatih ruskih turista, kao i vlasnika jahti iz celog sveta.

Ako svemu tome dodamo i vrednu kulturno-istorijsku baštinu, impozantnu arhitekturu, čudesne tvrđave, trgove, šarmantne ulice, kao i mnogo zabave, ukusne hrane i kvalitetih vina, onda dobijamo Crnu Goru u svom punom i sjajnom izdanju. Zemlju u kojoj će savršen odmor pronaći svi tipovi turista.

Teritorijalno spada u manje države, a svojom prirodnom i kulturno-istorijskom raznolikošću ona mami na stalni pokret, istraživanje i upoznavanje, po mnogima, najlepšeg dela Jadrana.

Osetite jadransku magiju i proverite neke od naših najnovijih LastMinute Crna Gora aranžmana.

Crna Gora Last Minute Samo za Vas

Kako je turizam prioritetna privredna grada, ne čudi mnoštvo hotela različitog tipa, kao i veliki izbor apartmanskog smeštaja. Specijalna ponuda Last minute Crna Gora obuhvata najjeftinije paket aranžmane. Na vama je da izaberete lokaciju, hotelski ili apartmanski smeštaj. Ponuda je velika i odnosi se na sledeće gradove:

  • Sutomore – Idealno mesto za porodični odmor, u kom se može pronaći vrlo povoljan apartmanski smeštaj. Sutomore je poznato po svojim kilometarskim plažama i jedinstvenoj mikroklimi.
  • Petrovac – svega 17 km od Budve. Mali i miran gradić. Karakterističan je po prelepoj uvali, okruženoj maslinjacima.
  • Rafailovići – Nekada ribarsko seoce, a danas vrlo popularna turistička destinacija. Odličan je izbor za one koji bi da kombinuju mirna popodneva sa uzbudljivim noćima. Do Budve i Bečića se stiže prijatnom šetnjom uređenim pešačkim stazama.
  • Bečići – Ovo mesto je najpoznatije po plaži dugoj 2 km koja se ubraja među najlepše u Evropi. Turistički jedno od najrazvijenih mesta u Crnoj Gori.
  • Igalo – Centar zdravstvenog turizma u Crnoj Gori.

Proverite sve naše Crna Gora Last Minute ponude i iskoristet neverovatne popuste.

TOP PONUDE

Pitate se da li su naše Last Minute Crna Gora ponude pravi izbor za vas?
Svakako da jesu.
Ovo su samo neki od razloga zbog kojih vaš odmor treba da provedete u zemlji mora i planina.

Budva Last minute- U Srcu Starog Grada

Budvanska rivijera i grad Budva su turistički centar Crne Gore. Prebogata istorija, provod po kom je nadaleko poznata i rajski lepa priroda učini su energiju i atmosferu ovog grada jedinstvenom u svetu.

Budvanska rivijera prostire se na 25 km obale i najlepši je deo Crne gore. Obuhvata oko 40 naselja i desetine zaista prelepih peščanih i šljunkovitih plaža. Najveća, plaža Jaz, nalazi se na Severu, a poslednja u nizu, na jugu, je prešarmantna plaža Buljarice. Za Evropu i Svet, ova sve popularnija rivijera može se pohvaliti i brojnim, nesvakidašnje lepim uvalama, zatonima i slikovitim ostrvima.

Budva je jedan od najstarijih gradova na Jadranu. Nastala je pre 2500 godina. Na njenoj teritoriji smenjivale su se brojne kulture i nacije, čemu svedoče arhitektura, spomenici, istorijski zapisi, pa i karakter domaćina.

Grad je podeljen na stari i novi deo. Stari grad je nešto na šta je Crna Gora možda i najponosnija. Opasan je visokim mletačkim bedemima impozantne lepote. Osim što je jedinstva kulturološka atrakcija, Stari grad je i centar letnje zabave na Balkanu. Novi deo Budve čine mahom hoteli, vile, kuće i zgrade izgrađene prvenstveno sa namenom izdavanja.

Poslednjih 25 godina Budva doživljava svoj rapidni razvoj. Teritorijalno i brojčano, ona se bukvalno duplirala.

Budva je, između ostalog, poznata i po šetalištu dužine preko 3 km. Ono se prostire od Starog grada, duž obale, preko Rafailovića i Bečića, do plaže Kamenovo. Celom dužinom su raspoređeni kafići, restorani, prodavnice i suvenirnice.

Letujte među prijateljima i proverite zbog čega ovaj deo Evrope i Jadrana poput magneta privlači najprobirljivije turiste iz celog sveta. Po najpovoljnijim cenama, samo u ponudi Last minute Crna Gora, doživite uzbudljiv i kvalitetan odmor u Crnoj Gori.

Za sve one koji bi da leto ipak provedu negde druge, na raspolaganju je još mnogo atraktivnih aranžmana po veoma pristupačnim cenama.